Gyakori Kérdések

Mennyi a termékek várható élettartama?

 

A játékok egy része légszáraz fenyő fűrészárú / telített fenyő alapanyagból  vagy teljesen telített fenyő alapanyagból  készül. Megfelelő kezelés esetén a játékok kiszolgálnak egy felnövő gyermeket.

 

 

Kiszállítás várható költsége?

 A 2022-es évtől a szállítási költséget a termékek ára már nem tartalmazza. A szállítási költség a vevővel történt megegyezés alapján kerül megállapításra.

A ár bizonyos termékeknél tartalmazza a szállítást 150 km-ig / a termék mellett feltüntetésre kerül / vagy  minimum 5.000 Ft  ( pl : miskolci címre ). A 150 km-en túli szállítás esetén  pedig a fenmaradó távolság 100 Ft / km oda-vissza útra számolva -tehát egy pl: 190 km-es szállítási távnál 8000 Ft-os többletköltséggel kell számolni.

Amennyiben a termék ára nem tartalmazza a kiszállítást és nagyobb távolságra kell a terméket szállítani úgy egyedi száll költség kerül felszámításra.

Milyen távolságokra vállalnak kiszállítást?

Általában a Miskolctól kb.200 km-ig terjedő távolságokra szállítunk. Ezen túli telepítést nem vállalunk.

A fizetés hogyan történik?

A termék megrendelése után, annak bonyolultságától és a szállítás távolságától függően 5.000-10.000 Ft közötti előleg elutalását követően történik a szállítás, majd a teljes vételár kifizetése a telepítés után a helyszínen történik.

A képektől eltérő módon is ki lehet e- alakítani a játékokat?

Igen a bemutatottól eltérő módon / pl: fordított  kialakításban, létra- csúszda egy oldalon stb. / is el tudjuk készíteni a termékeket.

 

Csúszdaszínt választhatok-e?

Igen a standard színekből  / piros,kék, sötétzöld, sárga -melyet a bogarak rajta való megtelepedése miatt nem ajánlunk-  / van választási lehetőség , de a raktári készlet erejétől függően egyéb színekből / lila, csokoládébarna, almazöld / is lehet választani.

Mekkora a teherbírása a játékoknak?

A játékokon a normál testsúlyú felnőttek is együtt játszhatnak a gyerekekkel / a csúszda kivételével mert annak terhelhetőségét 70 kg-ban maximalizálta  a gyártó. /  nyílván az ésszerűség határain belül.

Mennyi időt vesz igénybe a kerti rönkjátékok telepítése?

A termék bonyolultságától és kiépítettségétől függően kb. 1-4 óra.

A fogadó felületet elő kell-e készíteni a játéknak?

Amennyiben sík területre kerül a termék úgy semmi teendő nincs. Amennyiben valamilyen szintkülönbség mutatkozik úgy azt a fenti méreteknek megfelelő területen el kell egyengetni a biztonságos telepítés érdekében.

Mekkora területet igényelnek a kerti játékok?

 

 Mint látható több eltérő méretű termék gyártását vállalom , így a rendelés előtt amennyiben igény mutatkozik rá, úgy egy rajzon elküldöm a játék területigényét, de a teljesség igénye nélkül alább pár eszköz mérete olvasható :

pl.:  Zsombor  összeállítás egy kb. 5 x 5 m-es sík területet igényel melyben a 4 m a  csúszdával párhuzamos méretet, míg az 5 m  a hintarúddal párhuzamos méretet jelöli.

Fruzsi kialakítás egy kb. 5 x 4 m -es területre fér el. 

A Zsuzsa  összeállítás egy kb. 4 x 4 m-es sík területet foglal el, míg a hintaállvány kb. 3,5 m x 4 m -es területre fér el kényelmesen .